Nou de la Patiline: PASTE!

„When the stars make you drool just like pasta fazool…. that’s amore.” (Dean Martin)

De ce paste? Pentru că iubim Italia şi iubim pastele. Oriunde, pe oricare dintre cele şapte continente, spaghetti, tortellini, tagliatelle sunt înţelese fără nicio traducere. Au intrat în vocabularul universal. Sunt, alături de pizza, cea mai la îndemână alegere pentru delivery, catering sau restaurante.

De ce paste congelate? Pentru că păstrează neștirbite gustul şi aroma pastei proaspăt făcute, pentru mult, mult timp. Deoarece reprezintă o soluţie rapidă pentru orice meniu. Tot ce trebuie să faci este să le scoţi din congelator şi să începi să le găteşti asortându-le, în funcţie de textură şi compoziţie, cu pește, scoici, caracatiţe, sepii, roşii, busuioc, usturoi sau, de ce nu vinete sau chiar fasole (ca în motto-ul nostru 🙂 )?

De ce paste congelate de la Patiline? Pentru că le-am ales cu grijă ca să păstreze gustul autentic al Sardiniei dar şi al Italiei continentale. Şi pentru că sunt paste artizanale, proaspăt făcute şi cu gustul original intact.

Va facem cunoştinţă cu câteva din vedetele noastre:

Tagliatelle cu ou sunt clasicele categoriei. Se pot asezona cu sos de roşii, somon, dar şi cu alte ingrediente, cum ar fi ciupercile de pădure sau parmezanul. Timp de fierbere: 4-5 minute.

Taglierini uovo

Cine poate rezistă unei porţii atât de aromate de Ravioli cu ricotta şi spanac? Timp de fierbere: 6-7 minute.

Ravioli doppi

Cu Trofie cu spanac adaugi acea pată de culoare în farfurie şi cu siguranţă pastele nu vor dezamăgi nici prin gust.

Trofie verdi

Pentru cei mai îndrăzneţi dintre voi, va propunem pasta completă – Triangoli Del Pescatore (peste şi fructe de mare din Mediterană sigilate în pastă cu cerneală de sepia). Timp de preparare: 6-7 minute.

Triangoli neri

Vreţi să gătiţi un fel excepţional de paşte? Ce ziceţi de perla coroanei – Kulurgione cu trufe?

Kulurgiones saraceno
V-am făcut curioşi? Avem multe alte sortimente în portofoliul nostru, unul mai apetisant ca celălalt.

paste patiline

Aşa că vă aşteptăm cu drag pentru detalii pe email/telefon. Ciao!

4 comments

  1. […] PS: Detalii despre celelalte sortimente de paste găsiți în articolul anterior de pe blogul nostru. […]

  2. […] doriți  mai multe detalii despre produsul de mai sus sau vă interesează alte tipuri de paste din portofoliul nostru, răspundem repede pe […]

  3. […] această rețetă v-a făcut cu ochiul, atunci vă invităm să faceți cunoștință și cu alte sortimente de paste. Pentru detalii legate de produsele Patiline puteți să ne contactați oricând pe email/telefon, […]

  4. […] Și tortellini Bolognese, desigur. Chef Nico Lontras a folosit pastele Tortellini Bolognese din oferta Patiline, pe care le recomandă cu precizie tuturor bucătarilor care iubesc și folosesc pastele artizanale: http://patiline.ro/blog/nou-de-la-patiline-paste/. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *