Tortellacci cu mistreț în sos de roșii și spanac sote

Nico Lontras este unul dintre cei mai experimentați și talentați chefi români și ne bucurăm că a pregătit special pentru noi o nouă rețetă încântătoare. De data aceasta a ales pastele umplute cu carne de mistreț, în combinație cu spanacul verde și un sos roșu. Veți vedea, câteva frunze verzi tocate şi strecurate într-un sos roșu pentru paste dau foarte bine în farfurie. Dar mai bine vă convingeți singuri:

ravioli 1

Rețeta de tortellacci cu mistreț în sos de roșii și spanac sote e simplă și rapidă, dar plină de savoare.

Veți avea nevoie de: tortellacci cu mistreț (pe care le găsiți, desigur, la noi J ), ceapă, 2 căței de usturoi, vin alb, roșii, oregano, busuioc proaspăt, peperoncino/ardei iute proaspăt, 100 g spanac, 1 cub de unt, parmezan, sare, piper.

Mod de preparare:

Pentru sosul de roșii: se călește o ceapă albă tăiată mărunt, apoi și usturoiul. Se adaugă roșiile tăiate mărunt, fără coajă, se stropește sosul cu vin alb, se reduce până când vinul se evaporă și roșiile se desfac. Se asezonează cu sare și piper după gust. La final, se adaugă oregano și busuioc proaspat.

Pentru amatorii mâncărurilor iuți, se poate adăuga și peperoncino sau ardei iute proaspăt.

Pentru spanacul sote: se trage la tigaie 100 g de spanac baby cu un cub de unt și un cățel de usturoi. Se asezonează cu sare și piper.

Pastele se fierb în apă cu sare, timp de 6 minute. Acestea se servesc peste sosul de roșii cu parmezan, muguri de oregano și frunze de busuioc.

ravioli

Garantăm că mixul de culori și ingrediente va impresiona atât prin aspect, cât și prin gustul extrem de aromat! Buon appetito!

PS: Detalii despre celelalte sortimente de paste găsiți în articolul anterior de pe blogul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *