Fonduri de gătit, 100 % naturale
Odată cu introducerea măslinelor pe site, am introdus și fondurile de gătit de la OSCAR – Nestlé, poate le-ați observat deja. Nu au conservanți, potențiatori de gust sau coloranți artificiali, si sunt simplu de folosit. Pe scurt: gust echilibrat, realizat pe baza celor mai bune ingrediente naturale. În comparatie cu bazele de gătit de tip pulbere, asigură o textură extraordinară produsului finit și un gust desăvârșit. Pour les connaisseurs. 🙂
Să le prezentăm pe rând:
Fondul de homar, la recipient de 1l – recomandat pentru prepararea de supe, sosuri, tocane si alte dish-uri cu homar sau fructe de mare. Se poate folosi ca bază sau complementar pentru gust, la fel ca toate celelalte fonduri de mai jos.
Supă homar, pasta 800g – pasta poate fi folosită ca atare pentru a face supă de homar sau se poate garnisi cu bucăți de homar, scoici sau creveți.
Sosul pe bază de trufe poate completa o gamă largă de preparate din carne, prăjite sau făcute pe grătar.
Fondul de pește, la recipient de 1l – recomandat pentru prepararea de supe, sosuri, tocane și alte mâncăruri cu peste sau fructe de mare. Se poate folosi ca bază sau complementar pentru gust.
Fondul de miel, la recipient de 1l – recomandat pentru prepararea de supe, sosuri, tocane, pateuri și alte dish-uri cu carne de miel. Se poate folosi ca bază sau complementar pentru gust.
Demiglace 1l – bază pentru o multitudine de sosuri precum Sos de Vin Roșu, Sos Madeira, Sos Bourguignonne, Sos de Piper etc.
Fondul de vită 1l – recomandat pentru prepararea de supe, sosuri, tocane precum si dish-uri cu carne tocată de vita. Se poate folosi ca bază sau complementar pentru gust.
Fondul de pui 1l – recomandat pentru prepararea de supe, sosuri, tocane, pateuri și alte dish-uri cu carne de pui. Se poate folosi ca bază sau complementar pentru gust.
Fondul de legume, la recipient de 1l – recomandat pentru prepararea de supe, sosuri, tocane, pateuri și alte dish-uri vegetale. Se poate folosi ca bază sau complementar pentru gust.
Fondurile noastre aproape că nu au sare și pot fi reduse până la stadiul de glace, fiind create conform principiilor bucătarului Auguste Escoffier, din oase, legume, condimente și apă. Toate sunt ușor de dozat și oferă un gust echilibrat. În plus, un litru de concentrat poate fi transpus în (maximum) 34 de litri de fond gata de utilizat.
Fiind produse sub atenta îndrumare a companiei Nestlé (care a cumpărat OSCAR Danemarca în anul 2011), avem garanția că sunt 100% naturale.