O nouă categorie de produse pe site: măsline italiene!

Odată cu lăsarea secului, vă prezentăm o nouă categorie de produse, care se alătură semeță produselor de panificație și patiserie, deserturilor delicioase, înghețatelor și amuse-bouche-urilor de pe site. Produsele nu sunt noi pentru noi, ba chiar sunt deja cunoscute și cumpărate și de o parte din clienți. Spre exemplu, se regăsesc în bucătăria celor de la Intercontinental, Pullman, Residence sau Freddo Bar & Lounge.

Iată despre ce e vorba:

Măslinele verzi Cerignola, provenind din Puglia – printre cele mai faimoase măsline verzi din lume.

Masline verzi Cerignola _ Puglia

Măslinele dulci siciliene – Nocellara del Belice, adecvate ca aperitive și pentru adăugire în aluaturi.

Masline dulci siciliene  _ Nocellara del Belice

Măslinele negre di Gaeta, perla neagră a măslinelor italiene.

Masline negre di Gaeta

Măslinele sparte picante “Etnea” – o rețetă originală, cu oregano și ardei iute.

Masline sparte picante  Etnea

Măslinele negre Leccino – o alternativă pentru măslinele negre di Gaeta, potrivite pentru prepararea primului și celui de-al doilea fel de mâncare, sau pentru a fi servite simplu, ca antipasto.

Masline negre _leccino-italiane

Un mix de 5 tipuri de măsline italiene întregi: negre (Gaeta, Leccino, Cellina) și verzi (Nocellara del Belice, Nocellara Etnea), din Sicilia.

Mix 5 tipuri  masline italiene intregi

Măsline naturale Leccino fără sâmburi – de neprețuit în pregătirea mâncărurilor pe bază de legume (mai ales ciuperci), carne sau ca un supliment pentru mâncărurile gourmet de midii.

masline negre _leccino-italiane

Componente de baza ale economiei şi gastronomiei mediteraneene, măslinele sunt “vinovate” pentru incidenţa extrem de scăzută a bolilor de inima în această regiune a lumii, aşa că trebuie să ne obişnuim să le includem mult mai des în alimentaţia noastră, într-una din diferitele metode culinare exemplificate pe site-ul dietitik.ro. Amare sau sărate, verzi sau negre, mari sau mici, măslinele nu sunt considerate fructe în adevăratul sens al cuvântului, fiindcă nu sunt dulci, însă specialiştii în gastronomie consideră măslinele adevăratele regine în spectrul fructelor mici, de genul fructelor de pădure sau al cireşelor şi visinelor.

2 comments

  1. […] cu introducerea măslinelor pe site, am introdus și fondurile de gătit de la OSCAR – Nestlé, poate le-ați observat […]

  2. […] multe detalii despre toate tipurile de măsline pe care vi le putem oferi găsiți aici. Abia așteptăm să ne întrebați mai multe despre ele. Sau poate vreți să le […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *