Sfeclă, morcov, spanac și țelină, sub formă de VEGGIE CUPS

Cupele vegetale sunt 100% naturale (fără coloranți sau arome artificiale) și contin 30% suc vegetal. Sunt arătoase, conțin fibre, și pot fi congelate, fiindcă își păstrează textura crocantă și după decongelare.

Cele 4 produse delicioase de mai jos sunt:

• sfeclă roșie

• morcov

• spanac

• țelină

cupe vegetale_pidy

Și ca să vedeți cât de ușor pot fi garnisite cu diferite umpluturi de carne, pește sau legume, venim în ajutor și cu patru rețete încântătoare:

Cupe vegetale

Pentru Veggie Cup sfeclă roșie, cu piure de broccoli și tomate aveți nevoie de:

• 8 Veggie Cupe Sfeclă

• 1 foaie gelatină

• 1 broccoli

• 4 roșii cherry

• 100g smântână

• supă de pui

• 1 legatură de mărar

Se pregătește supa de pui; se gătește broccoliul  până când se înmoaie, se amestecă cu supa de pui si se amesteca până devine cremos. Apoi se adaugă foaia de gelatină și smântâna. Se condimentează cu sare și piper, și se lasă să se răcească. Cupele se umplu cu mousse-ul de broccoli, se decorează cu o jumătate de roșie cherry și se ornează cu puțin mărar.

Pentru Veggie Cupă cu Morcov, șuncă afumată și pepene ar fi bine să aveți:

• 8 Veggie Cupe Morcov

• 100 g smântână

• 4 felii fin tăiate de șuncă afumată

• 200 g supă de pui

• 1 legătură de pătrunjel

• 1 pepene galben

• 200 g șuncă fiartă

• 2 foi gelatină

• nucșoară

Se pregătește supa de pui la care se adaugă și cele două foi de gelatină Se adaugă șunca tăiată subțire și se amestecă până se omogenizează întreaga compoziție. Se adaugă ușor smântâna și se condimentează cu piper, sare și nucșoară. După aceea se lasă compoziția să se răcească, și când e gata se umplu cupele cu spuma de șuncă și cu perlele de pepene galben. Pentru decorațiuni puteți folosi pătrunjel alături de șuncă  fiartă.

8 Veggie Cups cu spanac, salată de fructe de mare și 4 ouă de prepeliță mai necesită:

• 200 g batoane surimi

• ardei iute uscat

• 1 ou fiert tare

• buchet de măcriș

• maioneză

Se fierb întâi ouăle de prepeliță timp de 3 minute, și se răcesc în apă cu gheață. Se decojesc și se taie în jumătate. Se adăugă sare și piper după gust. Separat se amestecă bastoanele de surimi cu oul și maioneza. Se adaugă iar piper și sare și ardei iute. Apoi se încarcă cupele cu salata de fructe de mare, iar în vârf se completează cu o jumătate de ou de prepeliță. Se decorează cu măcriș.

Iar Veggie Cupa de Țelină, cu mousse de șuncă afumată și smochine și coacăze roșii proaspete se obține din:

• 8 Veggie Cupe țelină

• 2 foi de gelatină

• 200 g șuncă afumată

• 2 smochine proaspete

• supa de pui 200g

• coacăze roșii

• 100 g smântână

• pătrunjel

Se încălzește supa de pui în care se adaugă două foi de gelatină, și apoi se amestecă cu șunca afumată tocată în prealabil până se omogenizează. Se adaugă 100 g de smântână, se condimentează cu sare, piper și nucșoară, și apoi se lasă la răcit. Cupele umplute cu spuma obținută se decorează cu felii subțiri de smochine proaspete, roșii și pătrunjel.

Dacă vă fac cu ochiul cupele vegetale, le găsiți pe site aici.

5 comments

  1. […] Cupele vegetale sunt 100% naturale(fără coloranţi sau arome artificiale) şi conţin 30% suc vegetal. Pot fi garnisite cu diferite umpluturi de carne, peşte sau legume, ele rămânând crocante pentru aproximativ 18 ore. Puteți citi mai multe despre ele într-un articol anterior. […]

  2. […] Bufet de prezentare – pentru diverse tarte și cupe: […]

  3. […] Surorile mai inocente ale cupelor Spicy – cupele vegetale – sunt tot 100% naturale (fără coloranţi sau arome artificiale) şi conţin 30% suc vegetal. Detalii despre ele găsiți în articolul de aici. […]

  4. […] într-o linguriță de dulceață de ardei iute. Odată marinat, pieptul de rață se așează în cupele veggie de la Patiline și se lasă la rece timp de 10 […]

  5. […] neutre, bouchee creusee, cupe condimentate, amusette, mini coquille, vol au vent, tarte dulci, cupe vegetale și/sau orice alt produs amuse-bouche Patiline, suntem convinși că selecția nu va dezamăgi și […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *