Ideile voastre creatoare în produsele noastre inovatoare

Unul dintre furnizorii noștri, Pidy, dezvoltă produse gata spre a fi umplute cu ajutorul şi pentru maeştrii bucătari. Gama completă şi inovatoare de la Pidy oferă produse unice pentru fiecare ocazie, precum aperitive, deserturi, cocktailuri, evenimente, catering, petreceri take-away.

Vă prezentăm în cele ce urmează câteva produse de top din sortimentaţia noastră, dezvoltate pentru a fi utilizate de către profesioniştii gastro.

USTENSILE DE BUCĂTĂRIE COMESTIBILE

Lingurița:

amusette with salmon cheese

Aperitive inovatoare în aluat presat, cu gust neutru, pentru umpluturi dulci sau sărate, servite reci sau calde. Pot fi preparate cu 24 ore în avans.

CUPE VEGETALE

Cupele vegetale sunt 100% naturale(fără coloranţi sau arome artificiale) şi conţin 30% suc vegetal. Pot fi garnisite cu diferite umpluturi de carne, peşte sau legume, ele rămânând crocante pentru aproximativ 18 ore. Puteți citi mai multe despre ele într-un articol anterior.

COJI FLORALE

Iris:

Flower cuppy:

Aceste forme florale în aluat presat neutru pot fi folosite că aperitive sau mini desert, pentru
preparate calde sau reci. După umplere, formele florale rămân crocante pentru aproximativ 12 ore.

GAMA FORMELOR MARINE

Mini Barcheta:

Valul (doubelle) este ideal pentru combinarea a 2 arome diferite.

Pentru umpluturi dulci sau sărate, reci sau calde. Pot fi asezonate cu 24 ore in avans.

Despre cojile mini trendy neutre pătrate și rotunde, sau despre Vol Au Vent vă invităm să ne cereți mai multe detalii. 🙂 Nu uitați că ne găsiți AICI.

2 comments

  1. […] de producție în Belgia, Franța și Statele Unite ale Americii. Iar săptămâna trecută v-am povestit pe blog despre câteva dintre produselor lor de top, pe care le găsiți permanent în oferta […]

  2. […] Mai multe produse gata spre a fi umplute cu ajutorul maeştrilor bucătari găsiți aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *