Combatem împreună risipa de alimente

Membrii Asociaţiei EPCAS (European Party Catering Association) au organizat recent, pentru prima dată în România, o nouă ediţie a evenimentului propriu „Summer General Assembly“, cu tema „Autenticitatea, o strategie pentru schimbare“ – inspirată de cultură şi gastronomia locală, dar şi de capitala României. Gazda principalaă a evenimentului a fost compania de catering locală Privileg Catering, unul dintre clienții noștri și singurul membru român din asociaţie.

Una din temele principale asupra cărora asociaţia se concentrează este cea a combaterii risipei de alimente. Astfel, membrii EPCAS au semnat fiecare un cod de conduită, ce conţine printre subiectele esenţiale şi acest aspect. Mai mult, s-a pregătit o serie de sesiuni de training, oferind membrilor instrumente motivaţionale şi de afaceri, menite să minimizeze deşeurile alimentare în întreg lanţul de producţie. Iar pentru a-i motiva pe membri să facă paşii necesari în această direcţie, asociaţia a implementat şi un sistem de recompensare, prin atribuirea de premii şi certificate celor care au demonstrat utilizarea de măsuri concrete, pentru reducerea risipei de hrană. (sursa: revista HRB Expert)

Noi susținem inițiativa, chiar prin prisma produselor pe care le comercializăm. Produsele congelate vă ajută să gestionați eficient stocurile. Veți cumpăra numai produsele de care aveți nevoie, în cantitățile de care aveți nevoie. Pregătiți o petrecere cu 60 de persoane? Perfect, comandați 5 Cheesecake Bubble Mango a câte 14 porții și sunteți asigurați. Dacă în cele din urmă își fac apariția doar 54 dintre invitați, rămâneți cu 6 porții intacte de Cheesecake, pe care le puteți folosi cu ocazia viitoare.

Pregătiți un brunch și nu știți sigur câte persoane vor sosi? Nimic mai simplu: cumpărați o cutie cu 32 de Croissante cu ciocolată, și dimineață decongelați croissante doar pentru persoanele care-și fac apariția sau care-au confirmat la prima oră.

croisant-bakeup

Pentru alte beneficii ale produselor congelate, vă recomandăm acest articol de pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *