De ce să folosiți produse congelate

În cinci pași simpli, vrem să vă convingem că produsele congelate au multe avantaje față de  produsele tradiționale pregătite în brutării, patiserii și cofetării.

 1. Economisiți bani

În primul rând, vă ajută să gestionați eficient stocurile. Veți cumpăra numai produsele de care aveți nevoie, în cantitățile de care aveți nevoie. Pregătiți o petrecere cu 60 de persoane? Perfect, comandați 5 Cheesecake Bubble Mango a câte 14 porții și sunteți asigurați.

cheesecake bubble mango

         2. Câștigați timp

Uneori metodele tradiționale de fabricație nu vă pot asigura cantitățile necesare unui eveniment cu 500 de oameni, de exemplu. Atunci, pentru a sări peste anumiți timpi de preparare, puteți apela cu încredere la produsele noastre. Coacerea lor durează doar câteva minute. Spre exemplu, baghetele și majoritatea produselor de panificație vor fi gata în maxim 20 de minute. Foccacia, în schimb, e gata în doar 4-6 minute. Iar un tort din patru tipuri de ciocolată, cu topping de ganache de ciocolată, trebuie doar decongelat, timp de 2 ore, înainte de a fi devorat de clienții pofticioși.

2603 - Flourless Chocolate Torte 1300g (16p)

 

 1. Câștigați spatiu

Produsele congelate ocupă un spațiu redus de depozitare și nu va mai trebui să alocați zone speciale  pentru diverse ingrediente necesare preparării produselor.

croisant-bakeup

 

 1. Oferiți diversitate

Gama noastră de produse conține peste 200 de articole și constant introducem altele noi. În loc să vă plictisiți clienții cu aceleași 4 tipuri de prăjituri din meniu, o dată la câteva luni puteți testa produse noi și apetisante. Tort de morcovi, Cannolo siciliano, tort Oreo, sufleu de ciocolată, prăjitură din parfait cu migdale caramelizate și topping  de ciocolată cu lapte sau prăjitură cu ciocolată și feuillletine, ce să aleagă mai întâi?

2763 - Caramel Carrot Cake 1640g (12p) 1071 - RIVE GAUCHE bindi-25 1467 - sufleu ciocolata v2

 

 1. Obțineți calitate constantă

Cu produsele congelate nu veți avea niciodată emoții că v-a ieșit prea lichidă crema pentru tort, sau că interiorul soufflé-ului nu e suficient de moale. Calitatea e constantă, motiv pentru care feliile tăiate sau mono-porțiile vor arăta toate la fel: impecabile.

0187 - Chocolate Trilogy V2

 

 

5 comments

 1. manuela says:

  cum pot sa comand

 2. Patiline says:

  Bună ziua, doamna Manuela.
  Cel mai bine este să ne scrieți pe adresa de email office[at]patiline.ro sau să ne sunați la 0727.727.034, ca să ne transmiteți exact ce produse vă interesează, în ce cantitate, unde vreți să fie livrate etc.

 3. […] Pentru alte beneficii ale produselor congelate, vă recomandăm acest articol de pe blog. […]

 4. Florin Bonifate says:

  Ce aparat electric este necesar pentru decongelarea prajiturilor?

  • Patiline says:

   Bună ziua, domnule Florin.
   Puteți decongela prăjiturile fie în frigider peste noapte ( 5-6 ore), fie în ambient în aproximativ 1 oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *