Specialități de la clienții noștri

Astăzi vă invităm să descoperiți cum 5 dintre produsele noastre au inspirat bucătarii din diverse restaurante românești în realizarea unor feluri de mâncare sau deserturi de primă clasă.

Chef Gigi Ciutacu ne-a impresionat la cina de gastronomie din cadrul Clubului de Vinuri Vademecum cu un preparat Vol au vent umplut cu somon, alături de tăieței de legume, șalău de Dunăre, creveți si pesto:

Vol au vent Patiline umplut Somon alături de tăieței de legume Șalău de Dunăre, Creveți si Pesto din Coriandru.

Danke Bavaria, restaurantul cu specific german, ne învață să servim un prânz delicios alături de covrigul bavarez (Pretzel), gustos și sățios.

Covrig bavarez Pretzel _ Danke Bavaria

Constănțenii sunt răsfățați cu deserturile Patiline din Timeless: Cheesecake Bubble Mango, Tort Day&Night, Tort Lingonberry și Lava Cake Zmeură:

Timeless Cafe Constanța _ Cheesecake Bubble Mango, Tort Day&Night, Tort Lingonberry și Lava Cake Zmeura

O explozie de gusturi valorificate de o chiflă proaspătă cu susan, în Club Maraboo:

Club Maraboo _ Chifle Hamburger

Sau un steak burger excepțional la City Grill făcut din foccacia cu rozmarin:

Focaccia rozmarin-City GrillSperăm că v-am oferit rapid o doză de inspirație. Dacă vreți să diversificați meniul în 2016 și să-l îmbogățiți cu produse care momentan lipsesc din restaurantul dvs., sau doar să testați un produs aparte, nu ezitați să ne contactați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *