Delicii de la clienții noștri

The customer’s perception is your reality.” (Kate Zabriskie)

Experiența și buna colaborare cu partenerii noștri ne-au învățat că nu ne permitem să facem rabat la calitate, fiindcă toate caracteristicile produselor pe care le distribuim influențează în mod direct percepția clienților. De aceea ne dorim să venim mereu în față cu cele mai bune produse de la producători de prestigiu din domeniu și să mulțumim până și cei mai exigenți clienți.

De-a lungul timpului, portofoliul Patiline s-a mărit considerabil și acest lucru s-a datorat feedback-urilor pozitive primite direct din partea celor mai buni chefi din industrie (de exemplu: nu introducem produse noi pe site până nu testăm piața cu ele). Așa că astăzi vrem să vă arătăm cum produsele noastre vin în ajutorul colaboratorilor noștri, transformându-se pe masa clienților în cele mai gustoase și arătoase preparate:

Evenimentele devin mai spectaculose datorită conurilor Pidy aranjate impecabil. Un dulce de Vlad Muresan ne arată ce înseamnă perfecțiunea!

Conurile Pidy Patiline

Un foarte bun Bagel Sandwich cu somon, cremă de brânză şi castraveţi, a fost degustat la Restaurantul La Nuci din Afumati. Un deliciu!

bagel cu somon patiline

Tartele dulci le-au insuflat inspirație cofetarilor de la Bonne Tarte și în cele din urmă i-au încântat și pe cei mai pretențioși clienți!

Tarte-dulci-11-cm-Bonne-Tarte

Vol au Vent s-a transformat într-un preparat savuros, precum Crème brûlée din brânză de capră cu salată realizat de Chef Nico Lontras.

BRULEE-BR.-CAPRA-SI-SALATA-SFECLA-3-1024x699

Și iată și o selecție de deserturi Patiline în Timeless (Constanța): Lava Cake Zmeură, Cheesecake Bubble Mango, Tort Day&Night și Tort Lingonberry.

FB_IMG_1451199279461

Dacă v-au plăcut deliciile prezentate mai sus și vreți să îmbogățiți meniul din restaurantul dvs. cu noi produse-vedetă sau doar să testați un produs aparte, nu ezitați să ne contactați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *