De post, dar nu anost

Că azi începe postul Crăciunului nu-i o noutate. Dar în afară de rețetele clasice de post cu care românii sunt deja obișnuiți, vă puteți surprinde clienții cu rețete de fructe de mare + măsline sau rețete cu pește + măsline, pentru zilele cu dezlegare la pește (22-23 noiembrie, 30-31 noiembrie, 5 decembrie sau 13 decembrie).

Găsiți în portofoliul nostru măsline mediteraneene italiene de cea mai bună calitate, pregătite fie în apă cu sare, fie după rețeta proprie a celor de la Ficacci, 100% naturale.

ficacci

Iată doar trei rețete gustoase în care peștele-spadă și măslinele noastre naturale, obținute după rețete artizanale, fac echipă bună:

Cu măslinele negre di Gaeta puteți pregăti paste Paccheri cu pește-spadă și dovlecel. (Rețeta)

masline negre di Gaeta

Cu măslinele negre Lecino, fără sâmburi, vă puteți surprinde audiența cu o porție de paste (mezze maniche rigate, sau altfel de paste rotunde) gătite cu pește-spadă și roșii cherry. (Rețeta)

paste peste spada rosii cherry masline negreSau puteți folosi atât măslinele verzi, cât și pe cele negre din mixul de 5 tipuri de măsline italiene, alături de câteva bucăți de pește-spadă, tăvălite prin pastă de tomate bine condimentată. (Rețeta)

peste-spada cu masline negre si verzi

Mai multe detalii despre toate tipurile de măsline pe care vi le putem oferi găsiți aici. Abia așteptăm să ne întrebați mai multe despre ele. Sau poate vreți să le degustați. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *