Amintirile de neuitat ale unei pasiuni de vară

Cel mai bun răspuns dat verii care s-a instalat deja este o doză solidă de pasiune rece. Știm că fructul pasiunii evocă imediat… ce altceva? pasiunea, iar pasiunea evocă imediat tumult interior și numai de așa ceva nu avem nevoie pe 35 de grade Celsius. Dar să nu ne grăbim!

Numele său are cu totul altă semnificație – de aceea spunem că fructul pasiunii în versiunea sa cea mai rece rămâne răspunsul potrivit la vreme de caniculă. Aroma sa irezistibilă și prospețimea pe care o evocă, perfect stabilizate în cea mai bună înghețată din lume (italienească, firește – să dăm celor mai buni ce-i al lor!) alcătuiesc declarația ta de independență când vara te copleșește.

Și asta încă nu e tot! Pentru că trebuie să fim, totuși, prietenoși cu această vară, de la care așteptăm vacanțe, relaxare și amintiri de neuitat, înghețata noastră din fructul pasiunii mai are, în plus, un excelent adjuvant: mango. Un fruct cu gust blând și învăluitor, numai bun să mixeze fermitatea catifelată a fructului pasiunii.

Sigur, pentru cunoscători, amestecul dintre fructul pasiunii și mango nu e deloc o noutate – compatibilitatea acestor două fructe e cunoscută și omologată oriunde. Dar melanjul lor într-o înghețată italiană de cea mai fină calitate, servită în cupe de sampanie (flute), așa cum v-o oferim noi, este chiar una din acele amintiri de neuitat pe care le aștepți de la această vară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *