3 simple idei pentru sandviș-uri

Dacă e sandviș nu înseamnă că trebuie să fie doar cu cașcaval. Și nu înseamnă nici că trebuie musai să fie între două bucăți ovale tăiate dintr-o franzelă albă.

Iată câteva variante creative de prezentare, având la bază o focaccia mediteraneană, un bagel susan și un flaguette multicereale.

Foccacia mediteraneană 100 g: se decongelează în 60 de minute, și se coace în 4-6 minute la 200 grade.

FOCCACIA MEDITERANEEANA 100G

Bagel cu susan, valorificat de o selecție fină de brânzeturi franțuzești, nuci și câteva felii subțiri de mere:

Bagel susan

Flaguette multicereale de 100g, alături de mozzarella:

FLAGUETTE MULTICEREALE 100G

Dacă vreți și mai multe tipuri de pâini coapte pe vatră, baghete, chifle și pâinici, vă încurajăm să ne adresați o întrebare despre produsele noastre de panificație. Ne puteți contacta prin comment, email sau la numărul de telefon 0727 727 034.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *