Triangoli del pescatore cu două tipuri de sosuri
Meniul restaurantului este ca o carte de vizită. Trebuie să fie original, versatil, echilibrat și să stârnească rapid pofte de nepotolit. Sigur, conținutul este foarte important, dar la fel de important este și modul în care vă prezentați preparatele delicioase și plating-urile perfect armonizate. Astăzi vrem să venim în ajutorul vostru cu o rețetă rafinată, care pe deasupra se prepară și foarte ușor: Triangoli del pescatore cu două tipuri de sosuri. Iată așadar un preparat savuros și aspectuos!
Ingrediente necesare:
Triangoli del pescatore (triunghiuri cu pește și fructe de mare) 500g
4 creveți proaspeți
Midii 200g
Mazăre 300 g
Un pahar de vin alb
Bulion de pește
2 roșii proaspete
3 căței de usturoi
½ ceapă albă
Sare după gust
Mod de preparare
Într-o tigaie se prăjesc midiile cu ulei de măsline și un cățel de usturoi tocat. Separați cozile creveților și eliminați firele negre. Păstrați capetele și puneți-le la prăjit într-o altă tigaie cu ulei de măsline.
Sosul verde: Într-o cratiță, fierbeți mazărea și după scurgere mixați împreună cu un cățel de usturoi și ulei de măsline până veți obține un piure fin.
Sosul galben: Într-o tigaie puneți creveții prăjiți și pregătiți sosul adăugând o ceapă tocată, un cățel de usturoi, un pahar de vin alb, bulionul de pește și două roșii pisate. Lăsați tigaia la foc mic timp de 20 minute.
Pe o farfurie, așezați sosul verde pe partea laterală și sosul galben în centru.
Între timp, se fierb în apă sărată triangoli del pescatore. După ce se scurg de apă, asezați triunghiurile peste sosul galben. Pe urmă, adăugați creveții, midiile și încă un strat de sos galben.
Se decorează cu pătrunjel proaspăt și coji de roșii trase la tigaie.
Buon appetito! 🙂
(După o rețetă actuttopasta.it)
Dacă doriți mai multe detalii despre produsul de mai sus sau vă interesează alte tipuri de paste din portofoliul nostru, răspundem repede pe email/telefon.
[…] Triangoli del pescatore cu două tipuri de sosuri […]