Patiline – unic distribuitor Bindi, Pidy, Vandermoortele și Sweet Street Desserts în România

Politica de produs este deseori comparată cu “inima marketingului”. Selectarea de produse, servicii și idei și conducerea lor pe piață reprezintă un nucleu al activității noastre de marketing.

De aceea ne selectăm și furnizorii ca și cum am alege ingredientele produselor: sunt de cea mai bună calitate. Iar cei care ne sunt alături au notorietate mondială și sunt recunoscuți pentru savoarea produselor pe care le prepară de cel puțin 25 de ani.

De exemplu, Bindi e o companie fondată în 1946, renumită pentru deserturile, înghețata și patiseria preparate după autentice rețete italiene. Este lider în domeniul său și exportă către orașe precum Amsterdam, Atena, Barcelona, Berlin, Boston, Bruxelles, Budapeste, Chicago, Copenhaga, Helsinki, Hong Kong, Istanbul, Kiev, Londra, Los Angeles, Ljubljana, Luxembourg, Miami, Moscova, New York, Paris, Beijing, Praga, Shanghai, Sidney, Stockholm, Glen, Varșovia, Viena sau Zurich.

Bindi

Pidy este un furnizor inovator și creativ, fiind lider mondial în producția de amuse-bouche. Cu unități de producție în Belgia, Franța și Statele Unite ale Americii, Pidy deservește clienți din peste 50 de țări din întreaga lume.

715.89.096 - Cupe cu fructe V2

Cu o gamă impresionantă de deserturi, panificație și patiserie, Vandemoortele este un mare producător internațional fondat în 1899, în Belgia, care pune constant accent pe continuitate, calitate și tradiție. Prima linie de produse congelate a fost deschisă în 1978.

vandermoortele

Street Sweet Desserts, producător american de deserturi premium, convinge prin orice degustare. Fondată în 1979, compania este lider în deserturi americane congelate și este recunoscută in toata lumea. Livrează în peste 60 de țări de pe toate continentele.

sweet street desserts

Ficacci este lider în măslinele italiene în Italia, având și o istorie de 50 de ani. Mai exact, activitatea lor de producție a început în anii ’60 și încă de atunci au produs doar măsline de cea mai bună calitate, în condiții de top, dar folosindu-se de metodele tradiționale. Trei generații au fost implicate în producția de măsline și astăzi sunt specializați în această industrie. Datorită experienței lor îndelungate și cunoștințelor acumulate, pot oferi cu încredere cea mai bună calitate a tuturor tipurilor de soiuri de măsline mediteraneene, pregătite fie în apă cu sare, fie după rețeta proprie, 100% naturale.

ficacci

Oscar Danemarca e o companie fondată în 1992, care încă de la început a pus bazele unei afaceri cu bulionuri pentru piața profesională. Deja un an mai târziu consumatorul putea găsi produsele Oscar pe rafturile din supermarket, dar în continuare cea mai mare parte a producției lor e achiziționată direct de chef-ii experimentați de restaurante. Produc sosuri gourmet de clasă mondială, sub atenta îndrumare a companiei Nestle, care i-a cumpărat în 2011.

oscarExperiența ne-a învățat să nu facem rabat la calitate. După cum vedeți, furnizorii noștri sunt atent selecționați, astfel încât să vă distribuim doar produse excepționale.

A happy client a day keeps the doctor away! 🙂

3 comments

  1. […] noi la Patiline ne selectăm furnizorii ca și cum am alege ingredientele produselor: vrem să fie de cea mai bună calitate. Pentru că la rândul nostru ne-am luat angajamentul să fim furnizorul preferat al clienților […]

  2. Old Times pub says:

    Hi,i Will like to have a rapresentative in our pub in Chisineu Cris.Please is urgent if is possible.Grazie Old Times pub str.Infratirii 59 Chisineu Cris

  3. Patiline says:

    Hello, Old Times Pub. Could you please give us your phone number? Or simply call us at +40 727 727 034.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *