O probă a profesionalismului chefului și a calității gurmandului: sosul de trufe

Bucuria cu care vedem cum clienții noștri savurează produsele prêt-à-manger din portofoliul nostru este egalată numai de satisfacția pe care o simțim văzând cât de utile vă sunt sugestiile noastre când gătiți chiar dumneavoastră! Suntem deopotrivă statornici furnizori spre deliciul consumatorilor direcți, dar și aliații de nădejde ai chef-ilor bucătari. Suntem mândri să sprijinim creativitatea, originalitatea și continua perfecționare a chef-ilor!

Între fondurile noastre de gătit, sosul de trufe rtu, 100% natural, este cu adevărat special. Trufele, cum se știe, sunt ciuperci care se dezvoltă pe rădăcinile diferitelor specii de arbori, din această simbioză rezultând arome, culori, gusturi și texturi diferite.trufe

Sunt greu de găsit și de aceea destul de scumpe. Acum 200 de ani, faimosul gourmet Brillat-Savarin numea trufele,  ”diamantele bucătăriei” se referea la prețul lor, la raritatea lor, dar mai ales la efectul pe care îl pot avea dacă sunt subtil drămuite în mâncare – ca diamantul rarisim în pandantul unui inel măiastru lucrat!

Utilizarea sosului de trufe în bucătărie se pretează multor preparate. Dar folosirea cu succes a sosului de trufe în cooking dovedește întotdeauna că cheful-bucătar are o calitate profesională deosebită.  Cât despre consumatori, să vă spunem un secret: nu există om pe lumea asta să nu adore trufele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *