Fripan se alătură furnizorilor cu care lucrăm

Știți deja că noi la Patiline ne selectăm furnizorii ca și cum am alege ingredientele produselor: vrem să fie de cea mai bună calitate. Pentru că la rândul nostru ne-am luat angajamentul să fim furnizorul preferat al clienților noștri și să oferim cea mai bogată gamă de panificaţie, patiserie și deserturi congelate.

Tocmai de aceea, ca să venim în întâmpinarea așteptărilor voastre și ale dorințelor clienților voștri, ne lărgim frecvent portofoliul.

Motiv pentru care vă anunțăm, cu bucurie și mândrie totodată, că de la 1 octombrie începem să distribuim și produse spaniole, sub marca Fripan, care aparține grupului Europastry. Acesta e una dintre cei mai importanți producători de produse de patiserie din Europa și actualmente cel mai mare producător european de donuts.

dots original_fripan

Veți vedea în video-ul de mai jos că vorbim de 25 de ani de activitate dedicată produselor de panificație și patiserie.

Iar săptămâna viitoare voi veți fi primii care descoperiți produsele nou introduse. Cu condiția să fiți abonați la newsletter-ul Patiline. 🙂

abonare newsletter Patiline

3 comments

  1. […] cum menționam în articolul anterior, luna aceasta am introdus câteva produse noi, de la Fripan, companie care aparține […]

  2. mihaela says:

    Buna ziua, ma intereseaza daca aluatul de foietaj este facut cu unt sau margarina. si unde gasesc in romania
    multumesc!!!

  3. Patiline says:

    Buna ziua, Mihaela. Clientii nostri catre care vindem aluat de foietaj il prefera cu margarina, dar putem aduce si cu unt. Daca va intereseaza, asteptam sa ne contactati pe office@patiline.ro sau la numarul de telefon 0727 727 034.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *