Château Blanc alături de Patiline

Livrând soluţii accesibile şi rapide pentru clienţii noştri, ştim cât de important este să ne adaptăm selecţia de produse în funcţie de cerinţele profesioniştilor cu care lucrăm. Iată, aşadar, că a venit momentul să introducem în portofoliu Macarons şi Losanges. Dar până să vă povestim mai multe despre produsele acestea eclatante, am vrea să vă facem cunoştinţă cu noul nostru partener, Château Blanc.

Macarons _ Chateau Blanc _ Patiline

Château Blanc este unul dintre distribuitorii de top de produse de patiserie franţuzeşti. Alături de lanţurile PAUL şi LADUREE, Château Blanc face parte din Holder Group. Împreună distribuie produse de brutărie şi patiserie către lanţuri de retail sau hoteliere, cafenele, restaurante, brutării independente, servicii de catering, firme de produse alimentare, angrosişti sau distribuitori specializaţi de produse congelate, ca noi.

Château Blanc este o brutărie în adevăratul sens al cuvântului, are la bază un know-how puternic, pe care îl construieşte încă din 1889. Furnizorul de reţete tradiţionale îmbunătăţeşte şi reinterpretează constant fiecare reţetă. Produsele propuse de Château sunt atent adaptate atât la necesităţile profesioniştilor, cât şi la cele ale consumatorilor. Reţetele tradiţionale beneficiază de transpunere în prezent atât prin tehnologie cât şi prin tehnică de preparare, într-o continuă schimbare. Restaurante prestigioase se bazează pe suportul Château Blanc pentru dezvoltarea şi fabricarea produselor personalizate care necesită criterii de preparare şi ingrediente foarte specifice.

Iar cei 5 E care stau la baza succesului Château Blanc, sunt:

  • Engagement – exigența pentru calitate şi perfomanţă permanentă
  • Exemplarité – responsabilitate şi implicare
  • Échange – schimbul şi parteneriatele colaborative eficiente
  • Épanouissement – împărtăşirea pasiunii noastre şi a know-how-ului
  • Entreprendre – politica de inovare şi îmbunătăţirea continuă.

În fiecare an, Château Blanc oferă gurmanzilor noi interpretări şi gusturi pentru macarons. Iar noi ne bucurăm să fim parteneri.

Macarons _ Chateau Blanc _ Patiline 2

2 comments

  1. […] este de 40 de minute, însă rezultatul final constă în macarons realizate după rețetele Château Blanc. Originare din Franța patiserilor profesioniști, sortimentele de macarons sunt inconfundabile […]

  2. […] cu ingrediente de cea mai bună calitate (cu unt de top) de către partenerii noștri francezi, Château Blanc. Dar haideți să le luăm pe rând, pentru că sunt 4 sortimente […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *